EnglishTurkishFrenchGermanSpainItalianDutchRussianPortugueseJapaneseKoreanArabic

 aw2

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ του nonews-NEWS προς την google...

Την Πέμπτη 27 Αυγούστου ώρα 9 π.μ. Ελλάδος απρόκλητα και χωρίς καμιά προειδοποίηση θέσατε εκτός λειτουργίας το nonews-NEWS. Έκτοτε και, παρά τη ρητή αναφορά στην ηλεκτρονική σας φόρμα ότι θα μας ενημερώσετε εντός 48 ωρών, δεν το πράξατε. Γεγονός που δείχνει ασυνέπεια και πρακτική εταιρείας που δεν είναι σοβαρή.
Θα πρέπει να σας επισημάνουμε πως εναντίον του Ν-Ν δεν υπάρχει καμιά μήνυση. Καμιά εισαγγελική παρέμβαση. Προς τι λοιπόν το "off" ;
Και ο πιο καλοπροαίρετος χρήστης Internet-blogger, σ' αυτήν την περίπτωση θα διερωτάτο τι παιχνίδια παίζονται πίσω από την πλάτη του;
Όπως εξωδίκως πληροφορηθήκαμε, το Ν-Ν, την Τρίτη 25 και την Τετάρτη 26 Αυγούστου είχε 19 αρνητικά κλικ (κόκκινα) από (εγκάθετους) αναγνώστες του.
Δεν είναι γελοίο αυτό, αν τελικά το υποστηρίξετε ως επιχείρημα; Το ιστολόγιό μας στον 1 χρόνο (και κάτι) της λειτουργίας του έχει περισσότερα από 7.000.000 κλικ. Αρκούν, λοιπόν, 19 για να το θέσουν εκτός; Αυτό μπορεί να το κάνουν στον οποιοδήποτε. Κι αν το επιτρέψετε αυτό το παιχνίδι, η google, που απ' αυτούς τους χρήστες του Internet απέκτησε τη δύναμή της, δε θα 'ναι παρά μια ανυπόληπτη, χωρίς αξία και σημασία εταιρεία.
Κοινοποιούμε την εξώδικη δήλωσή μας σ' όλη τη blogoσφαιρα, για να αντιληφθούν τι τους περιμένει από μια εταιρεία με τόσες αδυναμίες και τέτοια κατάπτυστη συμπεριφορά.
NONEWS-NEWS
ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ

free counters