EnglishTurkishFrenchGermanSpainItalianDutchRussianPortugueseJapaneseKoreanArabic

 aw2

MAFIA WARS!

Διαβάζω σήμερα στον adiakrito:

Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΟ ΥΒΡΕΟΛΟΓΙΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ!

ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ “ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ” ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΜΕ ΣΑΘΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ

Η αλήθεια όμως είναι εντελώς διαφορετική:

Ο υπουργός Εσωτερικών κ. Π. Παυλόπουλος ανέβαλε το προγραμματισμένο ταξίδι του για Σάμο όπου θα πήγαινε για τα εγκαίνια ενός διοικητηρίου και από χθες είναι συνεχώς στο γραφείο του.

Ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής από το πρωί ενημερώνεται από τον αρμόδιο υπουργό και σύμφωνα με πληροφορίες έχει δώσει οδηγίες ώστε να γίνει ό,τι είναι απαραίτητο προκειμένου να περιοριστεί η φυσική καταστροφή.

Από την κυβέρνηση τονίζεται ότι είναι σημαντικό οι πολίτες να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους και να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες που δίνει η Πολιτεία.

Σχόλιο δικό μου:
Δεν ήξερα ότι η αλητεία είχε και εκπρόσωπους στο διαδίκτυο.(όπως και η πολιτική έχει τους δικούς της άθλιους αλήτες εκπρόσωπους).
Αν είναι μαφιόζικο blog το troktiko τότε γιατί ο Κος Πάκης δεν ενεργοποιεί τους μηχανισμούς
του κράτους να συλλάβουν αυτούς τους Alcapoνηδες του διαδικτύου;;(είπε ο αρχιμαφιόζος τους μαφιόζους αλήτες!)

Α ξέχασα:
Είναι πολύ απασχολημένος με συνεχή τηλέφωνα για το που θα πηγαίνει κάθε ελικόπτερο, αεροπλάνο και όχημα της πυροσβεστικής( αφού όλοι οι υπόλοιποι είτε δεν έχουν συνέλθει πλήρως από το hangover των διακοπών ή είναι ακόμη στα νησιά και δεν έχουνε σήμα ~για όλα φταίει ο ΟΤΕ.)

AL CAPONE ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΕΙΣ

free counters