EnglishTurkishFrenchGermanSpainItalianDutchRussianPortugueseJapaneseKoreanArabic

 aw2

LORD OF THE (WEDDING) RINGS!


Ένας άντρας, από τη Νέα Ζηλανδία, έγινε γνωστός ως ο Άρχοντας του Δαχτυλιδιού, καθώς έψαχνε και βρήκε τελικά τη βέρα του, ένα χρόνο μετά, όταν του έφυγε από το δάχτυλο και έπεσε στον βυθό της θάλασσας.

Το δαχτυλίδι είχε χαθεί για 16 μήνες, στο βυθό του λιμανιού του Γουέλινγκτον, αλλά τελικά ο Aleki Taumoepeau κατάφερε να το βρει.
«Το δαχτυλίδι έλαμπε ολόκληρο,» δήλωσε ο ίδιος ο Taumoepeau.
Ο Νεοζηλανδός, ο οποίος είναι οικολόγος, ήταν παντρεμένος μόλις τρεις μήνες όταν έχασε τη βέρα του, την ώρα που καθάριζε το λιμάνι από τα σκουπίδια που ήταν πεταμένα στη θάλασσα.
Αν και είδε σε πιο σημείο ακριβώς έπεσε η βέρα του, όσες φορές και να γύρισε για να την ψάξει δεν κατάφερε να την εντοπίσει.
Η σύζυγός του προσφέρθηκε να του αγοράσει άλλη βέρα αλλά ο ίδιος αρνήθηκε, ισχυριζόμενος ότι θέλει πάση θυσία να βρει τη δική του.
Χωρίς να το βάλει κάτω και έχοντας στα χέρια του νέες συντεταγμένες από τους δορυφόρους και μία γρήγορη προσευχή, κατάφερε τελικά να βρει το δαχτυλίδι μετά από μία ώρα έρευνας στον βυθό του λιμανιού.
«Δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να δω τη βέρα μου τόσο ξεκάθαρα, να λάμπει, μετά από τόσους μήνες,» δήλωσε ο Taumoepeau και πρόσθεσε πως όσοι ήταν μαζί του μέσα στο σκάφος, την ώρα που έχασε τη βέρα, παρομοίασαν το στιγμιότυπο με μία σκηνή από την ταινία «ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών», μεγάλο μέρος της οποίας τραβήχτηκε στο Γουέλινγκτον, από τον σκηνοθέτη Peter Jackson.
free counters