EnglishTurkishFrenchGermanSpainItalianDutchRussianPortugueseJapaneseKoreanArabic

 aw2

Jewelery Bazaar στα Χανιά



Έργα εναλλακτικού κοσμήματος, νέων δημιουργών θα φιλοξενηθούν στον κλειστό χώρο του cafe bar Ιπποπόταμος (Σαρπηδώνος 6) στο παλιό λιμάνι των Χανίων την Παρασκευή 28 και το Σάββατο 29 Αυγούστου.

Στην αξιοθέατη αυτή «παράσταση» έργα τους ανεβάζουν οι:

-Di depux (Μπουρνελέ Δέσποινα)
Στην ιστορία μιας γραφίστριας από την πρωτεύουσα Αθήνα - μέλους της «συμμορίας» των successories 5 (ομάδα κοριτσιών με ενεργό δράση σε πρωτότυπα Bazaar και εκδηλώσεων δημιουργίας), με έφεση στην κατασκευή κοσμημάτων και όχι μόνο από πλεξιγκλάς και όχι μόνο…

Drama Queen (Λυρίγκου Μαρίνα)
Στο ρόλο της Queen με μοναδικό μέλημα τον σχεδιασμό κοσμημάτων και χρηστικών αντικειμένων από τα Χριστούγεννα (μπάλες για το Δέντρο) μέχρι το Πάσχα (λαμπάδες) και τις υπόλοιπες μέρες του χρόνου. Συν-συμμετοχή οι χάντρες και το ύφασμα.

F. isalida (Δανδάλη Ελισσάβετ)
Ως γέννημα αναγραμματισμού και μέλος καμιάς «συμμορίας», κάθετη στη μαζική τυποποιημένη πραγματικότητα, με συμπρωταγωνιστές στην χειροτεχνεία το αλουμίνιο του κάδου, το άχρηστο ύφασμα, το Fimo και το υγρό γυαλί κάνουν τον κόσμο πολύχρωμο.

Tell mama (Χατζημανωλάκη Ξανθίππη)
Πρωτεργάτης της «συμμορίας» των 5 (successories), υποκινητής της παράστασης και νέοαφιχθείσα στα Χανιά. Από το 2001 μέχρι και σήμερα, εξαιρετική στο χειρισμό της μεταποιημένης γραβάτας, του δέρματος του υφάσματος και του pvc.






















































free counters