EnglishTurkishFrenchGermanSpainItalianDutchRussianPortugueseJapaneseKoreanArabic

 aw2

Σωρεία συλλήψεων σε Κουτουλουφάρι Χερσονήσου και Κράσι για παράνομη οπλοφορία και Ναρκωτικά. Στο "ζενίθ" τα νεύρα των κατοίκων


Πλούσιο και σήμερα το αστυνομικό ρεπορτάζ στην Χερσόνησο. Οι δράσεις τόσο των Ελλήνων όσο και των τουριστών δεν έχουν τέλος με τα νεύρα των υπολοίπων να φτάνουν "στο κόκκινο", εξαιτίας των όσων βιώνουν καθημερινά.
Στον εισαγγελέα Ηρακλείου οδηγήθηκαν σήμερα 2 Έλληνες
irakliowebradio


συνελήφθησαν χθές στο χωριό Κράσι της Πεδιάδος, από αστυνομικούς του Τμήματος Χερσονήσου καθώς και άντρες του ΤΑΕ Ηρακλείου διότι βρέθηκαν στην κατοχή τους, ένα δίκαννο κυνηγετικό όπλο του οποίου η άδεια είχε λήξει και ένα μονόκαννο κυνηγετικό όπλο που διέθετε ο δεύτερος από τους συλληφθέντες, χωρίς άδεια.
Οι δύο άντρες οδηγήθηκαν σήμερα στον Εισαγγελέα Ηρακλείου, με την κατηγορία παράνομης κατοχής όπλων. Οι δύο συλληφθέντες ηλικίας 65 και 58 ετών αντίστοιχα, συνελήφθησαν μόλις διαπιστώθηκε η παράνομη κατοχή των όπλων ύστερα από έρευνα που διενέργησαν οι άντρες της αστυνομίας στα σπίτια τους.
Αφού πραγματοποιήθηκε η έρευνα εντοπίστηκαν στην κατοχή του πρώτου το δίκαννο και στην κατοχή του δεύτερου το μονόκαννο. Τα όπλα αφού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, η υπόθεση παίρνει τον δρόμο της δικαιοσύνης, με τους δράστες να οδηγούνται σήμερα στον Εισαγγελέα Ηρακλείου ο οποίος έχει τώρα πλέον τον τελευταίο λόγο.
Από εκεί και πέρα, στα χέρια της δικαιοσύνης πλέον είναι και οι δύο παραπάνω υποθέσεις έτσι ώστε να αποφασιστεί το τί θα γίνει με τους συλληφθέντες.
http://irakliowebradio2.blogspot.com/
free counters