EnglishTurkishFrenchGermanSpainItalianDutchRussianPortugueseJapaneseKoreanArabic

 aw2

Φταίει ο Χατζηπετρής!


"Αεροπλάνα δεν ήρθαν στον Μαραθώνα! Η Δασική Υπηρεσία αρνήθηκε να φτιάξει δασικούς δρόμους και μας μήνυσε όταν πήραμε αντιπυρικά μέτρα!", φωνάζει σχεδόν κλαίγοντας ο Δήμαρχός του. "Να εκκενωθεί η Λεωφόρος Μαραθώνα από τα οχήματα!", κάνει έκκληση η Πυροσβεστική. "Αυθαίρετα που ξεφύτρωσαν -κανείς δεν ξέρει πώς- μέσα στο πευκοδάσος!", σχολιάζει έκπληκτος ο απεσταλμένος του Σκάι. "Αντί να λες όλα αυτά, να πεις για τους παλιοπούστηδες που μας κυβερνούν και μας αφήσαν μόνους!", ουρλιάζει έξαλλη μια γυναίκα, επεμβαίνοντας στην ανταπόκριση δημοσιογράφου.

Φταίει η Πυροσβεστική; Φταίει η Κυβέρνηση; Φταίει η Δασική Υπηρεσία; Φταίνε οι μυστηριώσεις και κακεντρεχείς "δυνάμεις... της Φύσης";

Όοοοχι, χρυσά μου,
Στη Χώρα της Λήθης

φταίμε ούλοι εμείς! Έντεκα εκατομμύρια "Έλληνες"! Που σε λίγες μέρες θα έχουμε ξεχάσει τα πάντα, θα περιγράφουμε τις διακοπές μας και θα πάσχουμε από την... κατάθλιψη του Φθινοπώρου! Ναι, καλέ!

Μήπως να σας θυμίσω ότι οι Ηλείοι ξαναψήφισαν Νέα Δημοκρατία πρόπερσι για τρία χιλιάρικα; Αλήθεια, η Μανωλάδα, πού είπαμε ότι βρίσκεται;

Μήπως να σας θυμίσω ότι από τις 8 μέχρι τις 9 το βράδυ η ΕΤ1 μετέδιδε κάποια αθλητική διοργάνωση, η ΝΕΤ ποδόσφαιρο, η ΕΤ3 Ξανθόπουλο και -η αποθέωση!- το STAR έδειχνε κάτι μαγιό με κώλους; Ναι, την ώρα που βράδιαζε και τα αεροπλάνα σταματούσαν τις πτήσεις, την ώρα που καιγόταν η Αττική, τα κρατικά και το... "νεανικό" κανάλι σφύριζαν κλέφτικα!

Έτσι είναι, χρυσά μου. ΕΜΕΙΣ και ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ φταίμε. Που έχουμε το νου μας στη λαμογιά και την αρπαχτή και ζηλεύουμε όσους τα "καταφέρνουν"! Που βγάζουμε αυτοδύναμες κυβερνήσεις για να τις βρίζουμε, αντί να εξαναγκάζουμε τα κόμματα να συνεργάζονται ώστε να ελέγχουν το ένα το άλλο. Που χαζεύουμε τον εκάστοτε πρωθυπουργό να φορά το λυπημένο προσωπείο του και να ορκίζεται στη μοναδική και αιώνια αξία της ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ!

Περιουσία: αυτή είναι η μαγική λέξη, που κινεί τα πάντα. Όλα τα άλλα να πανε να γ@#$%$#!

Νομίζω ότι πουθενά στον πλανήτη δεν υπάρχουν άλλοι κάτοικοι που να μισούν τόσο τη χώρα τους!
free counters