EnglishTurkishFrenchGermanSpainItalianDutchRussianPortugueseJapaneseKoreanArabic

 aw2

Όσα θέλει ένας άντρας από μία γυναίκα στο κρεβάτι!


Παρόλο που το καλό σου αγοράκι, όπως και όλοι οι άντρες, αρέσκεται στο να περηφανεύεται για τη γυναίκα που έχει στο πλευρό του, λίγες είναι οι λεπτομέρειες περί σεξ που αποκαλύπτει στους φίλους του. Το ίδιο κρυψίνους είναι και με τις επιθυμίες που έχει από εσένα στο κρεβάτι. Αν και τα γούστα κάθε άντρα διαφέρουν, υπάρχουν μερικές κρυφές απαιτήσεις και επιθυμίες που έχει από τη γυναίκα που μοιράζεται μαζί του το κρεβάτι. Μάθε ποιές είναι αυτές και ικανοποίησέ τες για να ευχαριστηθείς κι εσύ τα οφέλη της ανταπόδοσης.


1. Ο αγαπημένος σου θέλει μια γυναίκα ανάφτρα (του ίδιου και του εαυτού της):


Πολλές γυναίκες θέλουν το χρόνο τους για να ανοιχτούν στο σεξ και αυτό είναι κάτι που ο αγαπημένος σου καταλαβαίνει απόλυτα. Εντούτοις, μια συμπεριφορά του τύπου

womenonly.gr


''περιμένω από εκείνον να ξεκινήσει το ερωτικό παιχνίδι, δεν παίρνω ποτέ πρωτοβουλία και είναι χρέος του άλλου να με ανάψει'', δυστυχώς θα ''σβήσει'' εκείνον. Για να απολαμβάνετε και οι δύο το σεξ, θα πρέπει να δείχνεις και συ από το μεριά σου το πόσο το θέλεις. Αν υστερείς στο σημείο αυτό, κάνε τα δικά σου ιδιαίτερα μαθήματα αυτοϊκανοποίησης και αύξησης της λίμπιντο.

Τι να κάνεις: ξάπλωσε στο κρεβάτι, κλείσε τα μάτια και φαντασιώσου πως κάνεις έρωτα με τον καλό σου ή με όποιον άντρα (διάσημο, πρώην) σε διεγείρει σεξουαλικά. Δεν είναι κακό να φαντασιώνεσαι κάποιον άλλον εκτός από τον αγαπημένο σου στα πριβέ παιχνίδια που κάνεις. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να το εξομολογείσαι στον καλό σου. Άλλωστε, ούτε εκείνος μοιράζεται τις φαντασιώσεις του που περιλαμβάνουν την Πάμελα.

2. Ο αγαπημένος σου θέλει μια γυναίκα με χιούμορ και στο σεξ:

Δυστυχώς, οι καταστάσεις της αληθινής ζωής δεν είναι τόσο αισθησιακές και αισθαντικές όπως συμβαίνει στις ταινίες. Έτσι και στο σεξ, κάτι μπορεί να πάει στραβά. Μια στάση που δεν σας βόλεψε, ένας παράξενος ήχος που ακούστηκε από την τριβή των κορμιών σας. Αν αφήσεις ένα τέτοιο περιστατικό να σε ρίξει, τα μούτρα που θα κάνεις θα ξενερώσουν με εκείνον. Αντίθετα, αν γελάσετε με το περιστατικό, αυτή η ιστορία θα αποτελεί ευχάριστη μνήμη λίγο αργότερα. Άλλο αστεία βέβαια και άλλο γελοία.

Τι να κάνεις: βάλε ένα αστείο στοίχημα μαζί του. Παίξτε ένα παιχνίδι γυμνού πόκερ ή σεξοτυφλόμυγας. Ό νικητής μπορεί να ικανοποιήσει μια σεξουαλική του επιθυμία.


3. Ο αγαπημένος σου θέλει μια γυναίκα ''GPS':


Όσον αφορά την ικανοποίησή σου στο σεξ, ο αγαπημένος σου θα ήθελε πάρα πολύ να πηγαίνεις πακέτο με ένα αυτόματο εγχειρίδιο της γυναικείας σεξουαλικής ικανοποίησης. Είναι αλήθεια, πως η σεξουαλικότητα της κάθε γυναίκας μπορεί να μπλέξει ένα αρσενικό όπως μπερδεύτηκε και ο Κοντορεβυθούλης με τα ψίχουλα. Για εκείνον το ιδανικό είναι να έχει στο πλευρό του και στο κρεβάτι του φυσικά, μια γυναίκα που μπορεί να τον καθοδηγεί στα μονοπάτια της απόλαυσης και του οργασμού.

Τι να κάνεις: όταν ξεκινάτε το ερωτικό παιχνίδι, φρόντισε να τον ενημερώνεις για τις στάσεις που σου αρέσουν, τις τεχνικές που χρησιμοποιεί και σε ξετρελαίνουν και ενθάρρυνε τον να κάνει ακόμα περισσότερα. Αν νιώθεις ότι τα προκαταρκτικά είναι πολύ λίγα, ζήτα του να ασχοληθεί με τα χέρια και το στόμα λίγο παραπάνω μαζί σου!

4. Ο αγαπημένος σου θέλει μια γυναίκα που να τον αφήνει να κοιτάει:

Για τους περισσότερους άντρες, το τι βλέπουν είναι εξίσου σημαντικό με το τι παίρνουν. Το να του στερείς την χαρά του να σε βλέπει γυμνή στην αγκαλιά του, είναι σαν να του αφαιρείς τη μισή απόλαυση που παίρνει από το σεξ. Άφησε τα φώτα ανοιχτά, μην ντρέπεσαι να κυκλοφορείς γυμνή μπροστά του και πίστεψέ μας τα λίγα περιττά κιλά που έχεις θα περάσουν απαρατήρητα μπροστά στην εικόνα της γεμάτης αυτοπεποίθηση ερωτικής γυναίκας που θα του περάσεις.

Τι να κάνεις: φόρα τα πιο σέξυ εσώρουχά σου και μην διστάσεις να τα απομακρύνεις ένα ένα μπροστά του σε ένα ερωτικό χορό. Αν αντέχεις δείξε του σε πρώτη προβολή πώς σου αρέσει να ικανοποιείς τον εαυτό σου, χαϊδεύοντας το στήθος και το αιδοίο σου.

5. Ο αγαπημένος σου θέλει μια γυναίκα άτακτη και σκανταλιάρα:

Πολλές γυναίκες πιστεύουν ότι με το πρότυπο της αγνής και σοβαρής παρθένου, θα κερδίσουν το σεβασμό του καλού τους και θα τον αποτρέψουν από μια πιθανή απιστία. Αυτό που δεν έχουν σκεφτεί είναι ότι το πρότυπο της Οσίας δεν κέρδισε ποτέ κανένα άντρα, τουλάχιστον ολοκληρωτικά. Ειδικά, στη σημερινή εποχή, ουδείς ενδιαφέρεται για το τίναγμα του σεντονιού ή για το πόσο άσπιλη και αμόλυντη είσαι. Εκείνος, πολύ θα ήθελε να έχει στο κρεβάτι του εσένα, με νάζι και σκέρτσο γατούλας, τη προσωπική του πορνοστάρ, αν μπορείς να το φανταστείς.

Τι να κάνεις: μην διστάσεις να του ξεδιπλώσεις το σεξουαλικό ταμπεραμέντο που διαθέτεις. Μίλα του βρώμικα, ζήτα του να βάλετε στο ερωτικό παιχνίδι κάποιο βοήθημα ή μια καινούργια στάση και άφησέ τον να τρέχει σαν σκυλάκι γύρω από τα ''φουστάνια'' σου. Πρόσεξε, μην το παρακάνεις βέβαια και τον φοβίσεις τόσο, που να αρχίσει να τρέχει προς την αντίθετη κατεύθυνση!

6. Ο αγαπημένος σου θέλει μια βραδιά αλησμόνητου σεξ:

Σίγουρα, η κάθε μέρα (ή νύχτα) δεν μπορεί να αποτελεί γιορτή του σεξ για εσάς τους δύο. Όμως, θα πρέπει να φροντίσεις τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα να του χαρίζεις μια βραδιά που θα κάνεις μέρες να την ξεχάσει. Προπονήσου σε μια ξεχωριστή ερωτική κίνηση, διάβασε τα άρθρα του WomenOnly και πάρτου τα μυαλά. Δεν χρειάζεται να δοκιμάσεις κάποιο πολύ περίπλοκο κόλπο ή να κρεμαστείς στους πολυελαίους. Μπορείς για παράδειγμα να τον δέσεις, δοκιμάζοντας εναλλαγές της διείσδυσης και του στοματικού σεξ. Μπορείς ακόμα να πάρεις εσύ όλες τις πρωτοβουλίες στο κρεβάτι, έτσι για αλλαγή και να τον ξαφνιάσεις ευχάριστα.


7. Ο αγαπημένος σου θέλει ποικιλία στο κρεβάτι:


Η επανάληψη των ίδιων πραγμάτων σε όλους τους τομείς μιας σχέσης, όπως και στο σεξ, μπορεί να μετατρέψει ακόμα και την πιο καυτή σχέση, σε χλιαρή. Ειδικά αν είστε μαζί καιρό, οποιαδήποτε μικρή αλλαγή (σε στάσεις, κινήσεις, ταχύτητα, μέρος) μπορεί να έχει ευεργετικά αποτελέσματα για την ίδια τη σχέση στο σύνολό της. Η ποικιλία στο σεξ θα τον κρατά ερεθισμένο αφού στη σκέψη και μόνο του τι σκοπεύεις να του κάνεις και σήμερα, θα εκτοξεύει τη διάθεση του στα ύψη. Μην διστάσεις να αλλάξεις από την κλασσική ιεραποστολική στάση, στο σεξ στα τέσσερα, ή ακόμα να βάλεις κάποιο ερωτικό βοήθημα στο παιχνίδι, που αλλιώς κινδυνεύει να γίνει βαρετό.


8. Ο αγαπημένος σου θέλει να τον ξαφνιάσεις ευχάριστα με λίγο απρόσμενο σεξ:


Αν η ζωή σας είναι τόσο πολυάσχολη που κλείνετε ραντεβού ακόμα και για να κάνετε έρωτα, πολύ γρήγορα θα βρεθείτε στη δυσάρεστη θέση να το κάνετε κάθε Πάσχα και Χριστούγεννα. Είναι πολύ σημαντικό να του δείχνεις ότι καίγεσαι ακόμα για εκείνον, τόσο πολύ που δεν μπορείς να κρατηθείς και θέλεις να σε πάρει, ακόμα και μετά από μια κουραστική ημέρα, κι ας δουλεύετε την επόμενη. Την επόμενη φορά που θα του μαγειρέψεις, κάλεσέ τον να σε βοηθήσει στην κουζίνα. Προς μεγάλη του έκπληξη, θα σε βρει να μαγειρεύεις φορώντας μόνο την ποδιά και τα ψηλοτάκουνά σου. Ε, δεν χρειάζεται και πολύ σκέψη για το τι θα ακολουθήσει.

9. Ο αγαπημένος σου θέλει να ξυπνάς μέσα του το ζώο:

Ο καλός σου όπως και κάθε αρσενικό, θέλει να κάνει ζωώδες, πρωτόγονο και παθιασμένο σεξ. Φυσικά θέλει να ξέρει ότι κι εσύ επιθυμείς το ίδιο. Δεν είπαμε να σε τραβά από το μαλλί σαν Νεάντερταλ κάθε φορά που κάνετε έρωτα, αλλά δώστου την ευκαιρία έστω μια φορά να το κάνετε χωρίς αγαπούλες και λουλούδια. Φόρα τα δερμάτινα γάντια σου, τις δωδεκάποντες γόβες σου και όρμηξε του. Κατά τη διάρκεια του σεξ μην παραλείψεις να του μιλάς βρώμικα, κι αν ντρέπεσαι πιες ένα ποτηράκι κρασί νωρίτερα που θα σου λύσει τη γλώσσα.


10. Ο αγαπημένος σου θέλει να κοιτάει:


Η πρωτοβουλιά είναι μια πολύ σημαντική υπόθεση για το σεξ μέσα σε μια σχέση. Αν χρειάζεται να σε πείσει για να το κάνετε κάθε φορά που έχει όρεξη, πολύ γρήγορα θα σταματήσει να προσπαθεί και αργά ή γρήγορα θα βρει κάποια άλλη που δεν θα χρειάζεται ολόκληρη επιχειρηματολογία για να πέσει στο κρεβάτι. Πολλά ζευγάρια, μέσα στη ρουτίνα της καθημερινότητας, φτάνουν να χάνουν κάθε επαφή μεταξύ τους. Μην ξεχνάς πως ακόμα και ένα τυχαίο άγγιγμα, ένα χάδι ακόμα και ένα φιλί είναι αρκετά για να σας θυμίσουν γιατί είστε μαζί. Μην υποτιμάς τη δύναμη ενός φιλιού που μπορεί να σας οδηγήσει στο κρεβάτι, στον καναπέ ή και στο τραπέζι της κουζινας, πριν καλά-κλά το καταλάβετε.


Απαγορεύεται να βγουν από το στόμα σου εκφράσεις όπως
:

* Αγάπη μου, δεν μπορώ σήμερα γιατί έχω πονοκέφαλο.
* Πότε ήταν η τελευταία φορά που το κάναμε;
* Νομίζω ότι δεν είσαι και τόσο σκληρός όπως παλιά.
* Εννοείται ότι έχω υποκριθεί οργασμό και μαζί σου.
* Πάλι το σεξ έχεις στο μυαλό σου;


2 σχόλια:

tina είπε...

Βρε πειρατή… καλό το αρθράκι, αλλά μάλλον απευθύνεται σε τίποτα ξενέρωτες γκόμενες και όχι σε μας τις σούπερ προχωρημένες και open mind καταπληκτικές αναγνώστριές σου!!!!!

Πες μας τώρα και τι θέλουν οι γυναίκες από τους άντρες στο κρεβάτι που είναι πιο σημαντικό !!! (Μουαχαχαχαχα)

Ανώνυμος είπε...

γαματο αρθρο.... παντως παιδια εγω αυτο που εχω δει οτι γουσταρει πολυς κοσμος ειναι το BDSM... σε προσφατη αναζητηση που ειχα στο google για σαδομαζοχιστικο και σκληρο σεξ βρηκα τι σημαινει bdsm και ετσι εβαλα στην αναζητηση τις λεξεις greek bdsm μπας και βρω ελληνες μιας και μου εμφανιζε κοσμο απο το εξωτερικο οταν εβαλα σκετο bdsm... πραγματικα δε περιμενα να δω οτι υπαρχει τοσος κοσμος στην ελλαδα που να γουσταρει.. η αληθεια ειναι κανεις δε θελει πλεον το απλο σεξ.... πικαντικα πραγματα λεμε χαχα

free counters