EnglishTurkishFrenchGermanSpainItalianDutchRussianPortugueseJapaneseKoreanArabic

 aw2

Να συλληφθούν τα πεύκα !



Ο επίσημος γελωτοποιός της χώρας, που εμφανίζεται με το ψευδώνυμο «κυβερνητικός εκπρόσωπος» δήλωσε ότι ήταν καλά οργανωμένος ο συντονισμός. Προσωπικώς δεν αμφιβάλλω καθόλου για την αλήθεια των λόγων του Αντώναρου.

Αλήθεια για τον καθένα, είναι αυτό που μπορεί να αντιληφθεί. Η απορία μου είναι τι

από Μικρός Φωκίων
trelokouneli
RedDuckling


θα γινόταν αν ο κρατικός μηχανισμός δεν ήταν καλά συντονισμένος. Θα έπαιρναν φωτιά και οι πολυκατοικίες; Όσο για την αδυναμία να σβηστεί εγκαίρως η φωτιά, πριν κάψει όλα τα δέντρα, την ευθύνη την έχουν τα πεύκα. Τα οποία είναι πράσινα.

Και έτσι δικαιώνεται και ο Γιακουμάτος που το 2007 έλεγε ότι το πράσινο καίει το πράσινο. Τα πράσινα πεύκα έκαψαν τα άλλα δέντρα αυτοκαταστρεφόμενα. Είναι ένα σχέδιο παλιό.Από το 1980.Πρώτος είχε αποκαλύψει το ύπουλο σχέδιο των πεύκων ο Ράλλης, που είχε πει τότε ότι την ευθύνη την είχαν τα κουκουνάρια.

Φοβάμαι ότι τα πεύκα θα κηρυχθούν εχθροί του κράτους και θα κρύβονται φορώντας κουκούλες. Για να τα συλλάβει ο Μαρκογιαννάκης και να τα δικάσει ο Δένδιας. Εκτός από τα πεύκα ύπουλο ρόλο στην υπονόμευση του συντονισμού έπαιξαν και κάποιαέλατα.Επίσης, τα ξερόχορτα συνεργάστηκαν άψογα με τον στρατηγό άνεμο, σκορπίζοντας στους πέντε ανέμους την τσίπα και την πολιτική ευθύνη.

Επιτέλους με αυτές τις δηλώσεις του Αντώναρου, μάθαμε και ποια ήταν η ασύμμετρη απειλή. Τα αναθεματισμένα τα πεύκα που κάνουν ότι μπορούν, σε συνεργασία με μυστικές δυνάμεις άλλων χωρών, για να ρίξουν την λαοπρόβλητη κυβέρνηση του καταλληλότερου – υπευθυνότερου και βαθύτατα κουρασμένου.

Γι΄ αυτό και η φωτισμένη κυβέρνηση φρόντισε ώστε το πράσινο να γίνει μαύρο, να ησυχάσουμε.
free counters