EnglishTurkishFrenchGermanSpainItalianDutchRussianPortugueseJapaneseKoreanArabic

 aw2

Ο 23χρονος που ζει σε ένα αυτοκίνητο στον Βόλο

Μέσα σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο ζει τους τελευταίους μήνες ένας νεαρός στο Βόλο. Μέσα σε αυτό κοιμάται, εκεί περνάει τις περισσότερες ώρες της ημέρας, ενώ δέχεται ακόμη και φίλους του! Οι κάτοικοι της περιοχής όπου έχει σταθμεύσει μόνιμα το πράσινο όχημά του παρακολουθούν τις δύσκολες συνθήκες υπό τις οποίες ζει ο 23χρονος, ενώ έχουν να λένε ότι δεν έχει δημιουργήσει ποτέ το παραμικρό πρόβλημα.

Οι ίδιοι κάνουν λόγο για έναν ευγενικό και καλοσυνάτο νεαρό, ο οποίος φροντίζει να μην ενοχλεί. Μάλιστα τα βράδια αρέσκεται να ακούει μουσική από το ραδιόφωνο του αυτοκινήτου και όταν περνάει κάποιος, φροντίζει να χαμηλώνει την ένταση, αν αντιληφθεί ότι είναι δυνατά. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ταχυδρόμος», ο νεαρός που εγκαταστάθηκε στην περιοχή πριν από πέντε μήνες και οι κάτοικοι έχουν αποκτήσει μια σχέση αλληλοκατανόησης. Εκείνος φροντίζει να μην ενοχλεί τους γύρω του, ενώ είναι ενδεικτική η μαρτυρία μιας κατοίκου, η οποία έλεγε ότι το πρωί βγαίνοντας στο μπαλκόνι της για να ποτίσει τον είδε να κοιμάται και προσπάθησε να κάνει όσο λιγότερη φασαρία για να μην τον ανησυχήσει.

Κάποιοι γείτονες τον έχουν πλησιάσει και έχουν προσπαθήσει να του ανοίξουν συζήτηση. Ωστόσο εκείνος, πολύ ευγενικά, έχει αποφύγει να τους πει το λόγο για τον οποίο δεν μένει σε κανονικό σπίτι. Ενα άλλο στοιχείο του χαρακτήρα του που έχουν καταλάβει οι γείτονες είναι ότι πρόκειται για νεαρό με περηφάνια. Δεν του αρέσει να τον λυπούνται και δεν έχει δεχτεί τη βοήθειά τους. Σιτίζεται, όπως έχουν μάθει, σε εκκλησία. Οι περίοικοι αναρωτιούνται εάν υπάρχει υπηρεσία που είναι διατεθειμένη να δώσει λύση στον 23χρονο που ζει μόνος του μέσα στο αυτοκίνητο (εφόσον και ο ίδιος το επιθυμεί).
sourta-ferta

free counters