EnglishTurkishFrenchGermanSpainItalianDutchRussianPortugueseJapaneseKoreanArabic

 aw2

Καιρός να πούμε τα σύκα, σύκα και τη σκάφη, σκάφη!


Όλα αυτά τα χρόνια που χρησιμοποιώ το διαδίκτυο, γνώρισα πολύ κόσμο, έκανα πολλούς φίλους, μα και άπειρους εχθρούς.Δεν με ενδιέφεραν οι τελευταίοι μέχρι πρότινος. Εχθρούς έχεις καμιά φορά και μέσα στο ίδιο σου το σπίτι, πόσο μάλλον στο διαδίκτυο, σε...
A! μπε μπα Blog! το Μπινελικοδρόμιο..


έναν κόσμο απρόσωπο, τουλάχιστον στην αρχή, και όπου κανένας δεν ξέρει αρχικά κανέναν.

Αυτό που παρατήρησα όμως, είναι ο χαρακτήρας κάποιων Ελλήνων χρηστών, που πιστέψτε με, δεν έχει αντίκρυσμα παγκοσμίως. Μιλάμε για μια πρωτιά, που εμένα προσωπικά ,με κάνει να ντρέπομαι. Ο χαρακτήρας του φτηνού Έλληνα!! Και εκτός που είναι πάρα πολλοί, δεν τελειώνουν ποτέ.

Ο Έλληνας αυτός,
Θα σε βρίσει ανώνυμα,
θα σου κάνει βρώμικο πόλεμο ανώνυμα,
θα σε δυσφημίσει με κάθε βρώμικο μέσον, πάντα ανώνυμα,
θα προσπαθήσει να σου σπάσει τα νεύρα, πάντα ανώνυμα,
θα σε προσβάλει χυδαία, και.. φυσικά ανώνυμα,
θα προσπαθήσει να σου κλείσει το blog, ανώνυμα φυσικά,
Όσο εσύ θυμώνεις και παρεκτρέπεσαι πάνω στο θυμό σου, τρελαίνεται από χαρά, βλέποντας ότι πέτυχε τον στόχο του, κατεβάζοντάς σε στο επίπεδό του, ενώ σε σφάζει με το βαμβάκι, δηλαδή, με γλώσσα πολύ προσεγμένη, "επιπέδου" που λένε εκεί στας μεγαλουπόλεις.
Περιχαρής μετά, θα σε 'διαφημίσει', κάνοντας copy τα λόγια σου, για να αποδείξει το "ποιόν" σου, λες και διορίστηκε αυτεπάγγελτα δικαστής και κριτής σου.

Προσπάθησα ειλικρινά, να κρατήσω το blog σε ένα επίπεδο κόσμιο, χρησιμοποιώντας γλώσσα 'σαλονιού', διότι κάποιοι φίλοι και κάποιες φίλες, είχαν πρόβλημα με το "μαλάκα" για παράδειγμα. Είπα, ας το πάρει το ποτάμι μωρέ, τι έγινε, τόσες λέξεις έχει η γλώσσα μας, στο 'μαλάκα' θα κρεμαστώ; Μπορώ κάλλιστα να πω μια άλλη με το ίδιο νόημα. Παπάρας λόγου χάριν.

Αμ, δε..! Ούτε αυτό άρεσε σε κάποιους.
Σε κάποιους, που καταλαβαίνουν φυσικά, μόνο από την γλώσσα του πεζοδρομίου. Θα σκάσουν αν δεν τους βρίσει κάποιος, τουλάχιστον τρεις φορές τη μέρα. Μιλάμε για μαζοχισμό σχιζοφρενικό.

Ρε συ, αν δεν σου αρέσει το πώς γράφει ο ΑΑΤΟΝ, μην τον διαβάζεις. Δεν σε υποχρεώνει κανένας με το ζόρι. Δεν σε πήρε κανένας από το χέρι να σου πει, "έλα εδώ, και διάβασε τον ΑΑΤΟΝ αμέσως". Και να σου πω την πάσα αλήθεια; Δεν θέλω κάτι σαν και σένα να με διαβάζουν. Δεν θέλω ούτε το κλικ σου, ούτε το σχόλιό σου, ούτε καν την μυρωδιά σου στο blog μου. Σύρε όπου αλλού θέλεις, εμένα μπορείς να με αφήσεις ήσυχο; Τράβα στα τσακίδια, τράβα στο διάολο, τράβα στης ****** σου το *****, αλά μην το παρατραβάς το σχοινί, γιατί θα σε πάρει ο διάολος και θα το μετανοιώσεις.
Αν δεν γουστάρεις εμένα, επίσης πρόβλημά σου, γιατί εγώ με αγαπάω όπως είμαι, και χέστηκα για την γνώμη που έχεις εσύ και οι όμοιοί σου κόπανοι για μένα.
Μου φτάνει η αγάπη και η φιλία όλων εκείνων που με γνωρίζουν προσωπικά, άλλοι λίγο, κι άλλοι χρόνια τώρα, και που "δεν με αλλάζουν" με άτομα σαν κι εσένα.
Οπότε περισσεύεις, το ίδιο και η γνώμη σου για μένα. Δεν θα καθίσω να σε γλύφω για να με συμπαθήσεις. Η γλώσσα μου είναι πολύ επιλεκτική.

Αν κάποιος έχει πρόβλημα με την γλώσσα που χρησιμοποιώ, λυπάμαι, μα δεν είμαι κόσμιος με κωλόπαιδα, ούτε κανένας της εκκλησίας, και στο φινάλε, δεν θέλω να είμαι.
Μιλάω όπως αισθάνομαι, και δεν γουστάρω να αλλάξω για κανενός το χατήρι.
Δεν πληρώνομαι για να γράφω, άρα γράφω όπως γουστάρω εγώ.
Δεν πληρώνομαι αν με διαβάζει κάποιος η όχι, οπότε δεν δέχομαι και κανενός είδους κριτική στο πώς θα εκφράζομαι. Δικός μου ο χώρος, δική μου η επιλογή ύφους, γλώσσας και περιεχομένου.
Δεν γράφω ποιήματα εδώ πέρα για να προσέχω το περιεχόμενο των λέξεων.
Δεν ασχολούμαι με ευγενικές αλλαξοκωλιές, δεν γουστάρω ραγιαδισμούς, και δεν αισθάνομαι υποχρέωση για κανέναν, όπως δεν μου αρέσει να αισθάνεται υποχρέωση απέναντί μου κανένας, για οτιδήποτε.
Δεν είμαι αλήτης, ποτέ μου δεν ήμουν. Αλα με τους αλήτες είχα να κάνω μια ζωή. Είτε στον χώρο εργασίας, είτε στον στρατό, είτε στο διαδίκτυο, είτε στην νύχτα, είτε την ημέρα, είτε στην ζωή μου την ίδια.
Θαυμάζω το θάρρος, μισώ το θράσος. Σιχαίνομαι τους ύπουλους και τους φτηνούς.
Και απο τέτοιους πήξαμε. Σάλτα γαμίδια λοιπόν τσογλάνια.. σαν πολλά είπατε.

Σε όποιον αρέσω, για τους άλλους δεν θα μπορέσω.


"Φίλε αναγνώστη, φίλη αναγνώστρια,

Εάν δεν σου αρέσουν οι αναρτήσεις μου, δεν σε υποχρεώνει κανένας να με διαβάζεις σπαταλώντας τον καθ' όλα πολύτιμο χρόνο σου εδώ πέρα.
Εάν σε ενδιαφέρουν οι αναρτήσεις μου, σε ευχαριστώ, και έχε υπ' όψη πως μπορείς να εγγραφείς στο RSS feed του Blog. Μπορείς επίσης να κάνεις εγγραφή με email, λαμβάνοντας απ ευθείας κάθε μου ανάρτηση στα Εισερχόμενά σου, κάνοντας εγγραφή στο Newsletter μου
Σε ευχαριστώ που με διαβάζεις, ..αν με διαβάζεις"

Νικόλας

1 σχόλια:

AATON είπε...

Ειλικρινά σε ευχαριστώ για την αναδημοσίευση. Με μεγάλη μου χαρά είδα πως τελικά όντως δεν ήμουν μόνος. Είδα την συμπαράστασή σας, και σας ευχαριστώ όλους θερμά.
Να 'σαι πάντα καλά,
Νικόλας

free counters